Restauranten Nyvågar

Torsdag – lørdag kl. 18.00 -21.30

Restaurant Nyvågar ligger ved kaikanten i vakre, lune og historiske omgivelser på utkanten av Kabelvåg, kun 5 km fra Svolvær. Vår meny fokuserer på det unike mangfoldet og tilbyr en kombinasjon av autentiske nordnorske ingredienser og internasjonale smaker. Disse delikatessene serveres i en smakfull og rustikk atmosfære, sammen med den ekte gjestfriheten som kjennetegner vår region.

Våre dedikerte kokker er også lidenskapelige når det gjelder å utforske naturen og henter gjerne ingredienser, fra tang og tare til hjemmelaget syltetøy av ypperste kvalitet.

 

Gjester nyter å sitte ute på kaia
Fantastisk utsikt Vestfjorden
Restaurant Nyvågar

Lofoten Loft Bar

Fredager 17.00-23.00

I vår Lofoten Loft Bar er du velkommen opp til en drink etter middagen eller til bare å nyte utsikten mot storhavet med et glass i hånden. Vi serverer øl, vin og brennevin og er stolt over å kunne presentere en av verdens største samlinger av akevitt – ca 300 ulike sorter! Velg dine smaksprøver fra samlingen eller prøv vår akevittplanke med våre anbefalinger. Vi serverer også egenkomponerte akevittbaserte cocktails.

Fin utsikt for Lofoten Loft Bar
Lofoten Loft Bar - Nyvågar

Bryllup på Nyvågar

Vi har egnede lokale til både store og mindre selskap. Vi tilbyr overnatting i sjarmerende rorbuer med utsikt mot hav og fjell, hvor både dere og gjestene deres vil få et minnerikt opphold.

Minnestund

Hos oss på Nyvågar skaper vi en koselig og verdig ramme rundt denne vanskelige begivenheten. Vi tilbyr lukket lokale, hvite duker, servietter og passende blomster på bordene. Vi tilrettelegger dagen etter deres ønske, og kommer med tilbud på både varme eller kalde retter samt bestilling av kaker.

Kontakt oss
First
Last

Kontakt oss og vi skreddersyr ditt arrangement