Restauranten Nyvågar

September; Hver dag kl. 18.00-21.00
Oktober – desember: Torsdag – lørdag kl. 18.00-21.00

Restaurant Nyvågar finner du på kaikanten i vakre, lune og historiske omgivelser i utkanten av Kabelvåg, kun 5km fra Svolvær. Vi serverer gode lokale råvarer med internasjonale smaker, servert i smakfulle, ramsalte omgivelser og med ekte nordnorsk gjestfrihet! Vår kjøkkensjef André er en ivrig sanker i naturen slik at vi får smake på alt fra tang og tare til det beste syltetøy du kan tenke deg.

Restauranten vant prisen for «Årets kjøkken» under Classic Norway Award i februar.

En nydelig kreasjon fra Nyvågars kokk - photo Kolltveit
Fantastisk utsikt Vestfjorden

Vinkurs Helaften – Mat og vin i kombinasjon med Gyri Mentzoni og Nyvågar

Minimum 18 personer
Fra 2500,- pr person

Et smakfullt og lærerikt vinkurs for deg som ønsker mer kunnskap om vin. Gyri Mentzoni holder kurset, hun er utdannet vinkelner og deler sin kunnskap med deg. Hun har vært vinansvarlig hos Eyvind Hellstrøm i 3 år på restaurant Bagatelle , og jobbet hos en vinprodusent i Barolo. Hun arrangerer vinkurs og vinturer til kjente vindistrikt.

Denne kvelden vil du få lære om mat og vin i kombinasjon. Kjøkkensjefen vår lager spennende 4 rettersmeny som passer utmerket til vinene Gyri presenterer. Kurset krever ingen forkunnskaper, og vi legger opp middagen til å bli en sosial happening der dere kan kose dere med vinen, maten og
selskapet, og få tilegnet ny kunnskap og kjennskap.

Ta kontakt med oss!

Lofoten Loft Bar

Torsdag – Lørdag 19.00-23.00

I vår Lofoten Loft Bar er du velkommen opp til en drink etter middagen eller til bare å nyte utsikten mot storhavet med et glass i hånden. Vi serverer øl, vin og brennevin og er stolt over å kunne presentere en av verdens største samlinger av akevitt – ca 300 ulike sorter! Velg dine smaksprøver fra samlingen eller prøv vår akevittplanke med våre anbefalinger. Vi serverer også egenkomponerte akevittbaserte cocktails.

Fin utsikt for Lofoten Loft Bar
Lofoten Loft Bar - Nyvågar

Selskap

Er du ute etter å holde et uforglemmelige selskap er Nyvågar det rette stedet for deg. Vi tilbyr både store og mindre lokaler til din store begivenhet,
og tilrettelegger dagen etter deres ønske. Omkranset av Lofotens spektakulære natur setter dette rammen for en begivenhet du sent vil glemme.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud. Legg store dager som dåp, konfirmasjon, julebord og jubileer/selskap til Nyvågar.

Bryllup på Nyvågar

Vi har egnede lokale til både store og mindre selskap. Vi tilbyr overnatting i sjarmerende rorbuer med utsikt mot hav og fjell, hvor både dere og gjestene deres vil få et minnerikt opphold.

Minnestund

Hos oss på Nyvågar skaper vi en koselig og verdig ramme rundt denne vanskelige begivenheten. Vi tilbyr lukket lokale, hvite duker, servietter og passende blomster på bordene. Vi tilrettelegger dagen etter deres ønske, og kommer med tilbud på både varme eller kalde retter samt bestilling av kaker.

Kontakt oss
First
Last

Kontakt oss og vi skreddersyr ditt arrangement